donderdag 30 juli 2009

4daagse verslagje Annie en Theo

De dagen zijn tijdens de 4daagse gewoon te kort. Nadat je een hele dag gewandeld en gefeest hebt, moet je alweer snel gaan douchen, eten en naar bed (als je al in slaap kunt komen). Weinig tijd blijft er dan nog over om op je beurt te wachten bij de pc om een berichtje te plaatsen op de site.

Maar het kruisje is dan ook binnen!!! En niet gekocht via marktplaats, maar zelf verdiend. En niet te vergeten: niet 1 blaar, zelfs geen kleintje!!! Geen blessures, geen dikke voeten, geen ongemak, neen niets!!! Alleen slaaptekort! Maar dat halen we wel weer in. Het was geweldig voor ons allebei.

Allle soorten weer hebben we gehad: warm en benauwd weer op dag 2, veel regen op dag 3, wel 5 uur aan een stuk en op de laatste dag op via gladiola hoosbuien en onweer. Toch super dat er zoveel toeschouwers deze buien trotseerden om de lopers toe te juichen. Overal zag je aan de kant van de weg verregende bloemen, halflege flessen, kletsnatte stoelen en banken. Dat was pas spektakel. Gelukkig scheen de zon weer toen we op de wedren aankwamen en dat maakte alles weer goed.

Bedankt alle toeschouwers, muzikanten, kinderen die lekkers uitdeelden en alle vrijwilligers en verzorgers. Het was een topweek voor ons! Als het aan ons ligt, zijn we er volgend jaar weer bij!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten