maandag 30 november 2009

Broederweekend!

13 t/m 15 november was het dan weer zover; Rob, Dennis en Marcel gingen op Broederweekend.
Dit keer ging de reis naar Schin op Geul, waar we een bungalow op een tweederangs park hadden geboekt. De stereo en de flatscreen tv maakte alles goed, dus wij zaten prima.

De vrijdag zijn we in ieder geval goed begonnen, met een stevige bodem in de buik, door middel van een gourmetje. Er gingen slechts 2 brandertjes in de hens, dus het was een geslaagde avond.


Daarna wisten we door de donkere bossen een paadje naar Valkenburg te vinden, waar we een klein doch geslaagd kroegentochtje hielden.
De volgende dag begon met uitslapen, en brunch in de middag.


Hierna gingen we op pad voor een Geocache. De middag was al aardig gevorderd, maar vol goede moed trokken we, gewapend met zaklampen, de heuvels in.


 

Toen het eenmaal donker begon te worden, wisten we echter van de nood een deugd te maken, en zo ontstonden prachtige buitenaardse taferelen.


Uiteindelijk wisten we ook de cache te vinden, dus we hadden wel  een avondmaal verdiend!

Dat werden uiteindelijk frietjes. Deze avond stond verder in het teken van de koelkast leegeten en drinken, wat helaas niet erg lukte omdat we natuurlijk veel te veel friet op hadden. Maar het was wel gezellig.

Op zondag zouden we dan echt toekomen aan een speciale Limburgse activiteit. Na lang beraad besloten we dat we niet zouden gaan skiƫen, maar gaan grot-biken.
Hier konden we pas in de middag terecht, dus eerst zouden we gaan zwemmen. Het zwembad was echter niet spectaculair dus daar waren we snel uitgekeken. Het grotbiken was in elk geval erg leuk!


 

Uiteraard ook een actiefoto:
Bukken!

Na deze geslaagde activiteit zijn we onze bungalow gaan uitmesten, en als afsluiter in het STIEKhuis in Valkenburg een heerlijke biefstuk verorberd van de traditiegetrouwe "Envelop".

Wederom een geslaagd weekend!

1 opmerking:

  1. leuk om te lezen; spectalair die buitenaardse taferelen!!!!!alhoewel die gourmet tafel er ook niet onaardig uit ziet! en actie foto is gaafff!

    BeantwoordenVerwijderen